Osallistuminen kilpailuun

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan kilpailuun. Lähetä tämän jälkeen kilpailuvideo alla olevien ohjeiden mukaisesti viimeistään 24.9.2017.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Videokilpailu

 

Ohjeet kilpailuviden lähettämiseen

-Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen lähetä kilpailuvideo maksuttoman WeTransfer-palvelun kautta (https://wetransfer.com/) viimeistään 24.9.2017 osoitteeseen: katri@suomenkaukolampo.fi.
-Kilpailuvideo tulee toimittaa sellaisessa muodossa, että se on mahdollista ladata YouTubeen (esim. .MOV, .MPEG4, MP4, .AVI, .WMV). Huomioithan, että kilpailuvideon tulee olla kestoltaan min. 30 sek. ja max. 2 minuuttia.
-Kilpailuvideo tulee nimetä siten, että sen nimessä tulee ilmi kilpailutyön nimi seuraavanlaisesti: Kaukolampovideokilpailu_Kilpailutyon_nimi____________
-Lisätiedot kilpailusta: Katri Heikkinen, katri@suomenkaukolampo.fi

Huomioitavaa!

-Lähettäessäsi videon vakuutat huolehtineesi asianmukaisesti videosi tekijänoikeuskysymyksistä.
-Lähettäessäsi videon hyväksyt kilpailun säännöt.
-Kilpailun järjestää Palveleva kaukolämpö FinDHC ry.
-Kilpailun järjestäjällä ei ole vastuuta kilpailuvideoiden tekijänoikeuksista.
-Lähettämällä videoteoksen kilpailuun Osallistuja ja/tai Osallistujaryhmän jäsenet luovuttavat FinDHC:lle sekä FinDHC:n nykyisille ja tuleville jäsenille sekä yhteistyökumppaneille maailmanlaajuisen, rajoittamattoman ja peruuttamattoman oikeuden ilman eri korvausta käyttää Kilpailuvideota viestinnässään ja markkinoinnissaan esittämällä sitä julkisesti missä tahansa mediassa sekä tapahtumissa joko kokonaisuutena tai osina maailmanlaajuisesti.
-Mikäli videossa on sopimatonta materiaalia, kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää video julkaisematta.
-Kilpailun voittajan valintakriteereitä ovat: Video on hyvän maun mukainen, innovatiivinen, esittelee kaukolämpöä positiivisesti ja tukee kaukolämpötoimialan liiketoimintaa. Näiden lisäksi valintakriteereinä ovat videon pituus ja videon katselukertojen lukumäärä.