Feel the Heat -pikkujoulut!

-

Kaukolämpö 2017 -tapahtuman ensimmäinen päivä huipentui Feel the Heat -pikkujouluihin! Tapahtumapaikkana 24.11.2017 oliSolo Sokos Hotel Torni Tampere, klo 19.30 alkaen. Pikkujouluissa ruokailtiin mahan täydeltä, jonka jälkeen juhlat jatkuivat mahtavien esiintyjien toimesta! Esiintyjinä vauhdikas Disco Inferno ja suomirokin kirkkain tähti Olavi Uusivirta!

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Live show ei jätä ketään kylmäksi!

Seitsemän studioalbumia ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, ”Tanssit vaikka et osaa” sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto. Uusivirta bändeineen on tällä hetkellä Suomen halutuimpia artisteja niin festareille kuin klubeillekin. Vuodelle 2016 kertyi yli 90 keikkaa ja kiertue jatkuu myös keväälle 2017.  Live show ei jätä ketään kylmäksi!

Olavi Uusivirran (laulu) yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut).

Disco Inferno

Huumoripitoinen ja härski show on hauskaa katseltavaa, musiikista puhumattakaan!

Bändi yhdistelee taidokkaasti discopoppia, sekä hard rock -klassikoita ja hittiä tulee sitä tahtia, että heikompia hirvittää. Ohjelmisto koostuu lähestulkoon kokonaan taidokkaasti sovitetuista medleyista ja bändin soitanta on todella ammattimaista. Bändin ulkonäkökin poikkeaa täysin tylsistä ”t-paitabändeistä”.

Disco Inferno koostuu kuudesta hauskasta hahmosta/persoonasta, joista jokainen tekee kaikkensa saadakseen yleisön suosion juuri itselleen. Disco Inferno on aivan ainutlaatuinen show, mikään muu bändi ei ole kuin tämä!

Esittelyssä

Kaikki alkaa suunnittelusta!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje