Miksi kumppaniksi?

-

Kaukolämpö 2017 -tapahtuma tarjoaa kumppaneilla erinomaisen mahdollisuuden tuoda esille omia palveluitaan ja ratkaisujaan. Tapahtuma tarjoaa kumppaneille runsaasti näkyvyyttä jo markkinoinnin aikana sekä erityisesti mahdollisuuden päästä verkostoitumaan ja keskustelemaan n. 500 kaukolämpö- ja energiayhtiön henkilöstön ja päätöksentekijöiden kesken.

Kaikki Kaukolämpö-tapahtuman kumppanipaketit sisältävät jo valmiiksi suunnitellut ja rakennetut osastot. Yhdellä investointipäätöksellä kumppanit saavat näkyvyyden tapahtuman materiaaleissa ja muussa markkinoinnissa. Samalla päätöksellä kumppanit saavat valmiit osastot, jotka sisältävät kumppanitason mukaiset seinät, matot, tuolit, taustaseinät graafisine elementteineen, sähköt ja langattoman netin.

Kumppanipaketeissa on myös kumppanikategoriasta riippuva määrä kutsuvieras- ja osastohenkilökuntalippuja, jotka ovat suoraa vastinetta investoinnille.

Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat kysymällä tapahtuman koordinaattorillta Katri Heikkiseltä (katri(a)suomenkaukolampo.fi). Kaukolämpö-tapahtuman kumppanipaikat ovat neljässä kategoriassa (Platinakumppani, Kultakumppani, Hopeakumppani ja Pronssikumppani)

Huom! Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n jäsenet saavat -10% alennuksen kumppanipaketeista (Kultakumppani, Hopeakumppani ja Pronssikumppani).

Kaukolämpö 2017 -tapahtuman kumppanuudet loppuunmyyty!

Lisätietoja: Katri Heikkinen, katri@suomenkaukolampo.fi

 

 

Esittelyssä

Tilaa uutiskirje